Ένθετα – IPS e.max

Αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση

Σε περίπτωση εκτεταμένης βλάβης ή καταστροφής του δοντιού, όπου δεν μπορούμε με ασφάλεια να κάνουμε κάποια απλή έμφραξη (σφράγισμα) και δεν θέλουμε να τροχίσουμε εξ’ ολοκλήρου το δόντι για να φτιάξουμε μια στεφάνη (θήκη) πορσελάνης, η λύση του ενθέτου πορσελάνης είναι ιδανική. Το ένθετο είναι ένα κομμάτι πορσελάνης που φτιάχνεται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο και αναπαριστά το κομμάτι του δοντιού που λείπει.

Πλεονεκτήματα των ενθέτων με το σύστημα e.max

Ελάχιστη αφαίρεση οδοντικής ουσίας

Το βασικό πλεονέκτημα του ενθέτου είναι ότι δεν τροχίζουμε το δόντι πέρα από την αρχική του βλάβη. Αυτό σημαίνει ότι διατηρούμε τη μέγιστη ποσότητα υγιούς οδοντικής ουσίας.

Αισθητική υπεροχή

Το ένθετο κατασκευάζεται από πορσελάνη υψηλής ποιότητας που προσομοιάζει τη φυσική εμφάνιση του δοντιού. Προσφέρει απαράμιλλη αισθητική και δεν ξεχωρίζει από τα φυσικά δόντια.

Υψηλή αντοχή

Η πορσελάνη είναι εξαιρετικά ανθεκτική και μπορεί να αντέξει τις δυνάμεις της μάσησης, προσφέροντας μακροχρόνια λύση.

Τέλεια προσαρμογή και σημεία επαφής

Το ένθετο συγκολλάται με ασφάλεια στο δόντι και παρέχει ωραία όρια προσαρμογής και σωστά σημεία επαφής με τα γειτονικά δόντια.

Βιοσυμβατότητα

Το υλικό είναι απόλυτα βιοσυμβατό, μειώνοντας τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων και ερεθισμών στα ούλα και τους γύρω ιστούς.

Τα ένθετα με το σύστημα e.max είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αποκατάσταση φθαρμένων δοντιών, προσφέροντας άριστη αισθητική και λειτουργικότητα.