Lumineers

Αναδείξτε το χαμόγελό σας

Η αισθητική οδοντιατρική χαρίζει τέλεια δόντια με τη βοήθεια των Lumineers. Τα Lumineers by Cerinate είναι πάρα πολύ λεπτές όψεις πορσελάνης, που «ντύνουν» το μπροστινό μέρος των δοντιών. Το πάχος τους ξεκινάει από 0,3 του χιλιοστού, ενώ οι συμβατικές όψεις κυμαίνονται από 0,7-1.2 χιλιοστά. Χάρη στα Lumineers, ο οδοντίατρος κατασκευάζει την τέλεια οδοντοστοιχία χωρίς να αφαιρέσει σχεδόν καθόλου υγιή οδοντική ουσία.

Τα πλεονεκτήματα των Lumineers

Ελάχιστα επεμβατική διαδικασία

Τα Lumineers τοποθετούνται χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί μεγάλο μέρος του οδοντικού ιστού, διατηρώντας τη φυσική δομή των δοντιών σχεδόν άθικτη.

Υπερλεπτή κατασκευή

Με πάχος που ξεκινά από 0,3 χιλιοστά, τα Lumineers είναι πολύ λεπτότερα από τις συμβατικές όψεις, προσφέροντας φυσική εμφάνιση χωρίς ογκώδη αίσθηση.

Φυσική εμφάνιση

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, τα Lumineers προσφέρουν ένα φυσικό και λαμπερό χαμόγελο.

Αντοχή και μακροχρόνια διάρκεια

Τα Lumineers είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα.

Άμεσο αποτέλεσμα

Η διαδικασία τοποθέτησης είναι γρήγορη και ανώδυνη, επιτρέποντας στον ασθενή να απολαύσει άμεσα τα αποτελέσματα.

Διαδικασία τοποθέτησης των Lumineers

Η διαδικασία χωρίζεται σε τρία στάδια:

1. Αρχικό αποτύπωμα και ψηφιακές φωτογραφίες

Λαμβάνεται αρχικό αποτύπωμα των δοντιών και ψηφιακές φωτογραφίες, που στέλνονται στο εργαστήριο. Εκεί κατασκευάζεται το αρχικό εκμαγείο (παρούσα κατάσταση δοντιών) και το διαγνωστικό εκμαγείο (κατάσταση δοντιών στο τέλος θεραπείας).

2. Τελικό αποτύπωμα

Με βάση το διαγνωστικό εκμαγείο που έχει σταλεί πίσω από το εργαστήριο, ο οδοντίατρος παίρνει το τελικό αποτύπωμα και το στέλνει ξανά πίσω στον τεχνίτη για την κατασκευή των Lumineers.

3. Τοποθέτηση των Lumineers

Γίνεται η τοποθέτηση των Lumineers στα δόντια. Με την τεχνική αυτή, ο οδοντίατρος μπορεί να επέμβει όχι μόνο στο χρώμα, αλλά και στο σχήμα και το μέγεθος των δοντιών.

Χρόνος θεραπείας

Απαιτούνται τρεις επισκέψεις, με κάθε επίσκεψη να απέχει από την άλλη περίπου τρεις εβδομάδες.

Τα Lumineers είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του χαμόγελού τους με έναν ελάχιστα επεμβατικό και αποτελεσματικό τρόπο.