Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πολιτικές της DARAS ALLFIELD P.C., Προμηθέως 68, Αττική 11254, Ελλάδα, email: info@darasdental.gr, τηλ.: +30 2102029490 σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και την αποκάλυψη των πληροφοριών σας που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας ( https://www.darasdental.gr ). (η “Υπηρεσία”). Με την πρόσβαση ή χρήση της Υπηρεσίας, συναινείτε στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών σας σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συναινείτε με τα παραπάνω, παρακαλούμε να μην έχετε πρόσβαση ή να μη χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία.

Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς εσάς και θα αναρτήσουμε την αναθεωρημένη Πολιτική Απορρήτου στην Υπηρεσία. Η αναθεωρημένη Πολιτική θα τεθεί σε ισχύ 180 ημέρες μετά την ανάρτηση της αναθεωρημένης Πολιτικής στην Υπηρεσία και η συνεχής πρόσβασή σας ή χρήση της Υπηρεσίας μετά από αυτό το διάστημα θα συνιστά αποδοχή της αναθεωρημένης Πολιτικής Απορρήτου. Συνιστούμε λοιπόν να ανατρέχετε περιοδικά σε αυτήν τη σελίδα.

  1. Πληροφορίες που Συλλέγουμε:

    Θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε τις ακόλουθες προσωπικές πληροφορίες σας:

    1. Όνομα
    2. Email
    3. Κινητό τηλέφωνο
  2. Πώς Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες Σας:

    Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για τους εξής σκοπούς:

    1. Υποστήριξη
    2. Διοικητικές πληροφορίες

    Εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, θα σας ζητήσουμε τη συναίνεση και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας μόνο μετά τη λήψη της συναίνεσης και μόνο για τον σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους παρείχατε τη συναίνεση, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από τον νόμο.

  3. Διατήρηση των Πληροφοριών Σας:

    Θα διατηρήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για 90 ημέρες έως 2 χρόνια μετά τη διακοπή του λογαριασμού σας ή για όσο χρονικό διάστημα χρειαζόμαστε τις πληροφορίες για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν, όπως αναφέρεται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Ενδέχεται να χρειαστεί να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες για μεγαλύτερες περιόδους, όπως η τήρηση αρχείων / αναφοράς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή για άλλους νόμιμους λόγους, όπως η επιβολή νομικών δικαιωμάτων, η πρόληψη απάτης κ.λπ. Υπόλοιπες ανώνυμες πληροφορίες και συγκεντρωτικά δεδομένα, που δεν σας ταυτοποιούν (άμεσα ή έμμεσα), ενδέχεται να διατηρηθούν επ' αόριστον.

  4. Τα Δικαιώματά Σας:

    Ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, να περιορίσετε ή να αντιταχθείτε στην ενεργή επεξεργασία των δεδομένων σας, να ζητήσετε να κοινοποιήσουμε (να μεταφέρουμε) τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλο φορέα, να ανακαλέσετε οποιαδήποτε συναίνεση που μας παρείχατε για την επεξεργασία των δεδομένων σας, το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε μια αρμόδια αρχή και άλλα δικαιώματα που ενδέχεται να είναι συναφή με την ισχύουσα νομοθεσία. Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να μας γράψετε στο info@darasdental.gr. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

    Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν μας επιτρέψετε να συλλέξουμε ή να επεξεργαστούμε τις απαιτούμενες προσωπικές πληροφορίες ή εάν ανακαλέσετε τη συναίνεση για την επεξεργασία αυτών για τους απαιτούμενους σκοπούς, ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες για τις οποίες ζητήθηκαν οι πληροφορίες σας.

  5. Cookies κλπ.

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις τεχνολογίες παρακολούθησης και τις επιλογές σας σε σχέση με αυτές, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies.

  6. Ασφάλεια:

    Η ασφάλεια των πληροφοριών σας είναι σημαντική για εμάς και θα χρησιμοποιήσουμε εύλογα μέτρα ασφάλειας για να αποτρέψουμε την απώλεια, την κακή χρήση ή την μη εξουσιοδοτημένη αλλοίωση των πληροφοριών σας που βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Ωστόσο, δεδομένων των εγγενών κινδύνων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτη ασφάλεια και συνεπώς, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας που μας μεταδίδετε και το κάνετε με δική σας ευθύνη.

  7. Σύνδεσμοι τρίτων & Χρήση των Πληροφοριών Σας:

    Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες που δεν λειτουργούν από εμάς. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν καλύπτει την πολιτική απορρήτου και άλλες πρακτικές τρίτων, συμπεριλαμβανομένων τυχόν τρίτων που διαχειρίζονται οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία που μπορεί να είναι προσβάσιμη μέσω συνδέσμου στην Υπηρεσία. Σας συμβουλεύουμε να εξετάζετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τρίτων ιστότοπων ή υπηρεσιών.

  8. Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων / Υπεύθυνος Παραπόνων:

    Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία των πληροφοριών σας που είναι διαθέσιμες σε εμάς, μπορείτε να στείλετε email στον Υπεύθυνο Παραπόνων μας στη διεύθυνση DARAS ALLFIELD P.C., Προμηθέως 68, email: info@darasdental.gr. Θα αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.