Ο τιμοκατάλογος


Εμφυτεύματα δοντιών

Οδοντικό εμφύτευμα με 750 Ευρώ!
Το κόστος για ένα εμφύτευμα δοντιού ολοκληρωμένο (δηλαδή εμφύτευμα και θήκη) είναι μόλις 750 Ευρώ. Δεν περιλαμβάνεται η προσωρινή θήκη σε περίπτωση άμεσης φόρτισης καθώς και η τοποθέτηση οστικού μοσχεύματος, όπου υπάρχει οστική βλάβη. Τα εμφυτεύματα δοντιών που χρησιμοποιούμε είναι των καλύτερων και γνωστότερων εταιρειών και συνοδεύονται από ταυτότητα γνησιότητας και εγγύηση.

Λεύκανση δοντιών

Η λεύκανση με laser κοστίζει 250 Ευρώ. Η λεύκανση με νάρθηκες στο σπίτι κοστίζει 150 Ευρώ.

Bonding δοντιών

Το οδοντικό lifting  με τη μέθοδο του bonding είναι μια σύγχρονη και προσιτή μέθοδος για την αισθητική αποκατάσταση των δοντιών. Κοστίζει μόλις 80 Ευρώ ανά δόντι και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και θεαματικά!

Στεφάνες

Η κατασκευή και συγκόλληση μεταλλοκεραμικής στεφάνης κοστίζει 220 Ευρώ. Σε περίπτωση κατασκευής ολοκεραμικής στεφάνης ή ζιρκόν το κόστος ανέρχεται στα 300 Ευρώ.
Τα ολοκεραμικά ένθετα κοστίζουν 280 Ευρώ και οι όψεις πορσελάνης 500 Ευρώ.
Η προσωρινή ακρυλική στεφάνη κοστίζει 30 Ευρώ.

Εξαγωγές

Το κόστος μιας απλής εξαγωγής είναι 50 Ευρώ. Σε περίπτωση ανάγκης για χειρουργική αφαίρεση του δοντιού (ρίζα,σπασμένο κλπ) το κόστος ανέρχεται στα 100 Ευρώ και συμπεριλαμβάνει τα απαραίτητα ράμματα καθώς και την αφαίρεση τους.
Το κόστος εξαγωγής έγκλειστου φρονιμίτη ανέρχεται στα 150 Ευρώ γαι την άνω γνάθο και στα 200 Ευρώ για την κάτω.
Στους έγκλειστους  φρονιμίτες είναι απαραίτητη η λήψη πανοραμικής ακτινογραφίας, που μπορεί να γίνει και στο ιατρείο μας με κόστος 20 Ευρώ.

Ενδοδοντική θεραπεία

Το κόστος μιας ενδοδοντικής θεραπείας εξαρτάται από τον αριθμό των ριζών. Το δόντι με μία ρίζα κοστίζει 100 Ευρώ, με δύο ρίζες 120 Ευρώ, με τρεις ρίζες 150 Ευρώ και με τέσσερις 200 Ευρώ.

Καθαρισμός Στίλβωση

Το κόστος για καθαρισμό είναι 40 Ευρώ και περιλαμβάνει τη χρήση spray σοδοβολής καθώς και την στίλβωση με ειδική πάστα.

Σφραγίσματα

Το κόστος του κάθε σφραγίσματος κυμαίνεται από 40 έως 60 Ευρώ. Αυτό εξαρτάται απο το μέγεθος του σφραγίσματος καθώς και απο την ανάγκη τοποθέτησης ενδορριζικού άξονα, όπου ειναι απαραίτητο. (ανασύσταση μύλης μετά απο απονεύρωση)

visamastercardelectron

Με όλες τις πιστωτικές κάρτες μέχρι 12 άτοκες δόσεις.